Mi side

Frå SAwiki
Geographylogo.png Languages: 

Norwegian - English


Mi side er et informasjons- og læringsstøttesystem for studentar ved UiB

Mi side bruker dotLRN.

På Mi side blir informasjon om undervisningen ved Universitetet i Bergen samlet. Hvert emne og studieprogram (gruppe) har egne hjemmesider. Den første siden du kommer inn på kalles Mi side og er din personlige side. Siden er bygget av ruter (portlets) som samler all informasjon som er publisert på emne- og gruppesidene, f. eks. meldinger, diskusjonsgrupper, timeplaner m.m. Hvis du er på hjemmesiden til et emne eller en gruppe står emnenavnet oppe til venstre i vinduet "Hjemmeside for emnet" eller gruppenavnet i vinduet "Gruppe/Undergruppe hjemmeside". For å komme til en hjemmeside for emne eller gruppe klikker du på navnet (følger lenken) til emnet eller gruppen i ruten kalt "Emne og grupper".


Brukerstøtte/veiledninger for Mi side

  • Veiledningene for studenter og ansatte inneholder informasjon om de ulike verktøyene i Mi side.
    • Veiledningene er utformet slik at man skal kunne utføre aktuelle oppgaver ved å følge anvisningene.

Hvor finner jeg hjelp til å bruke Mi side?

  • Under linken "Hjelp" oppe til høyre i Mi side finner man oversikt over brukermanualene som finnes.
  • Snarveier til brukermanualen: Help.png-ikonet er tilgjengelig opp til høyre i alle rutene i Mi side. Ikonet er knyttet til riktig sted i brukermanualen. Administratorer kommer inn i brukermanualen for administratorer mens studenter og vanlige medlemmer kommer inn i brukermanualen for studenter.
  • Det er også et [?]-ikon knyttet til hver overskrift/tema på Admin-siden. Dette ikonet er også koblet til rikitg sted i brukermanualen.

Administratortilgang til emner/grupper

Superbrukere i Mi side på fakultetene kan svare på enkle spørsmål og tildeler administrativ tilgang til ansatte.

Tekniske problemer

  • Eventuelle spørsmål eller tekniske problemer må meldes inn i skjemaet via lenken "Har du kommentarer av teknisk art til denne siden?" som du alltid finner nederst på Mi side.
    • Du må være logget på Mi side for å benytte skjemaet.Geographylogo.png Languages: 

Norwegian - English