Skilnad mellom versjonar av «FS755.001 Gjennomføringsfakta - studieprogram»

Frå SAwiki
(New page: ==Gjennomføringsfakta - studieprogram== Rapporten gir en kullvis oversikt over gjennomføring og frafall på et studieprogram. Nedenfor bildet gis en beskrivelse av de ulike kolonnene. ...)
 
 
(Éin mellomliggjande versjon av éin annan brukar er ikkje vist)
Line 1: Line 1:
 +
#REDIRECT [[FS-brukerdokumentasjon er flyttet til MittUiB]]
 
==Gjennomføringsfakta - studieprogram==
 
==Gjennomføringsfakta - studieprogram==
  

Siste versjonen frå 15. juni 2017 kl. 10:01

Gjennomføringsfakta - studieprogram

Rapporten gir en kullvis oversikt over gjennomføring og frafall på et studieprogram. Nedenfor bildet gis en beskrivelse av de ulike kolonnene.

FS FS755.001 Gjennomføringsfakta - studieprogram.JPG


For hvert studieprogram viser rapporten følgende kolonner:

Termin
Aktuell termin
Antall start
Antall studieprogramstudenter som har start-termin denne terminen.
Antall kull
Antall studieprogramstudenter som har kull-termin denne terminen.

Tidligere semestre

Fullført
Antall som har oppnådd grad på studieprogrammet tidligere enn den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger").
Frafall
Antall som har fått avsluttet studieretten sin tidligere enn den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger"). Datoskillet her er semesterregistreringsfristene (1.9 og 1.2).

Dette semester

Antall i dette kull sem. start
Antall som ikke har oppnådd graden i tidligere semestre og som heller ikke har fått avsluttet studieretten sin med en sluttdato i et tidligere semester (m.a.o. "Antall i dette kull" minus summen av "Fullført" og "Frafall" i tidligere semestre).
Ikke semreg.
Antall studenter blant "Antall i dette kull sem. start" (forrige kolonne) som ikke har registrert seg i den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger").
Permisjon
Antall studenter blant "Antall i dette kull sem. start" som har permisjon som overlapper den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger").
Semreg uten bekr. plan
Antall studenter blant "Antall i dette kull sem. start" som har semesterregistrert seg uten å bekrefte planen i den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger").
Bekr. plan
Antall studenter blant "Antall i dette kull sem. start" som bekreftet planen sin (og dermed ble semesterregistrert) i den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger").
Oppfyllt bekr. plan
De av "Bekr. plan" som bestod alle eksamener de hadde planlagt i den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger").
Fullført
Antall studenter som oppnådde graden i den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger").||


For å finne antall som semesterregistrerte seg i den terminen man kjører rapporten for (feltet "Termin for planbekreftelse / beregninger") må en summere kolonnene "Semreg uten bekr. plan" og "Bekr. plan".

OBS: Summen av kolonnene "Ikke semreg", "Semreg uten bekr. plan", "Bekr. plan" skulle man tro måtte være lik "Antall i dette kull sem. start". Men i noen tilfeller vil summen bli høyere. Dette skyldes ett av to forhold: a) Studenter semesterregistrer seg med eller uten planbekreftelse, og får senere avsluttet studieretten sin med en dato i tidligere semester (da teller studenten både som tidligere frafall og som semesterregistrert med eller uten bekreftet plan i det semester rapporten kjøres for) og b) Studenter semesterregistrer seg med eller uten planbekreftelse, og får senerere registrert oppnådd grad med oppnåelsesdato i tidligere semester (da teller studenten både som tidligere fullført og som semesterregistrert med eller uten bekreftet plan i det semester rapporten kjøres for).