Adobe Connect

Frå SAwiki
Versjonen frå 2. juni 2014 kl. 08:54 av Gsv022 (diskusjon | bidrag) (Oppretta sida med «<div> <table width="100%" style="clear: both; border: 1px solid #aaaaaa; border-collapse: collapse; padding: 0.2em; margin: 0; font-size: 85%; margin: 0 1px;"> <tr valign="t...»)
(skil) ← Eldre versjon | Siste versjonen (skil) | Nyare versjon → (skil)
Geographylogo.png Languages: 

Norwegian - English

Om Adobe Connect

Tjenesten Adobe Connect gjør det enkelt å gjennomføre nettbasert undervisning/møter på PC (Windows, Mac) eller nettbrett/mobil (Android, iOS, BlackBerry). Du kan også gjøre opptak av møtet – perfekt for undervisningsopptak!

Studenter og ansatte har lik tilgang, og det er ingen begrensning på bruk (f.eks. antall møterom som kan opprettes av en bruker).

I tillegg til ei datamaskin trenger du en mikrofon (helst et USB-headset for best mulig lyd) og et webkamera. Adobe Connect startes i nettleseren din, og du må ha Flash installert for å kunne opprette et møterom og for å kunne delta i møter. For å gi andre, og selv få en god møteopplevelse er det viktig å laste ned Adobe Connect-addinen under Help i møterommet. På grunn av kompabilitetsproblemer bør helst ikke Google Chrome-nettleseren benyttes sammen med Adobe Connect.


Å delta i et møte er veldig enkelt:

  1. Åpne lenke til møterom i nettleseren din og delta som gjest eller logg på med Feide
  2. Gi Adobe Connect tilgang til din mikrofon og webkamera
  3. Kjør en veiviser for lydinstilling
  4. Last ned Adobe Connect Addin
  5. Alt klart for møte