Skilnad mellom versjonar av «Adobe Connect»

Frå SAwiki
Line 13: Line 13:
 
===Om Adobe Connect===
 
===Om Adobe Connect===
  
Tjenesten Adobe Connect gjør det enkelt å gjennomføre nettbasert undervisning/møter på PC (Windows, Mac) eller nettbrett/mobil ([https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.connectpro Android], [https://itunes.apple.com/us/app/adobe-connect-mobile-for-ios/id430437503 iOS], [https://appworld.blackberry.com/webstore/content/36989/ BlackBerry]). Du kan også gjøre opptak av møtet – perfekt for undervisningsopptak!
+
Tjenesten [https://support.ecampus.no/adobeconnect/ Adobe Connect] gjør det enkelt å gjennomføre nettbasert undervisning/møter på PC (Windows, Mac) eller nettbrett/mobil ([https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.connectpro Android], [https://itunes.apple.com/us/app/adobe-connect-mobile-for-ios/id430437503 iOS], [https://appworld.blackberry.com/webstore/content/36989/ BlackBerry]). Du kan også gjøre opptak av møtet – perfekt for undervisningsopptak!
  
  
Line 25: Line 25:
  
 
Å delta i et møte er veldig enkelt:
 
Å delta i et møte er veldig enkelt:
# Åpne lenke til møterom i nettleseren din og delta som gjest eller logg på med Feide
+
# Åpne lenke til møterom i nettleseren din, og delta som gjest eller logg på med Feide
# Gi Adobe Connect tilgang til din mikrofon og webkamera
+
# Gi Adobe Connect tilgang til mikrofon og webkamera
# Kjør en veiviser for lydinstilling
+
# Kjør en veiviser for lydinnstilling
 
# Last ned Adobe Connect Addin  
 
# Last ned Adobe Connect Addin  
 
# Alt klart for møte
 
# Alt klart for møte
  
  
 +
Innloggingslenke finner du til høyre på denne siden, i tillegg til brukerveiledning for både møtedeltakere og møteverter. Her finner du også en feilsøkingsguide som kan hjelpe dersom det oppstår problemer. Dersom du trenger lokal brukerstøtte, kan du melde inn en sak på [https://bs.uib.no/?module=issues&action=new&gid=119 http://bs.uib.no.]
  
  

Versjonen frå 5. juni 2014 kl. 08:47

Geographylogo.png Languages: 

Norwegian - English

Om Adobe Connect

Tjenesten Adobe Connect gjør det enkelt å gjennomføre nettbasert undervisning/møter på PC (Windows, Mac) eller nettbrett/mobil (Android, iOS, BlackBerry). Du kan også gjøre opptak av møtet – perfekt for undervisningsopptak!


Studenter og ansatte har lik tilgang, og det er ingen begrensning på bruk (f.eks. antall møterom som kan opprettes av en bruker).


I tillegg til en datamaskin, trenger du en mikrofon (helst et USB-headset for best mulig lyd) og et webkamera. Adobe Connect startes i nettleseren din, og du må ha Flash installert for å kunne opprette et møterom og for å kunne delta i møter. For å gi andre, og selv få en god møteopplevelse er det viktig å laste ned Adobe Connect-addinen under Help i møterommet.

På grunn av kompatibilitetsproblemer bør helst ikke Google Chrome-nettleseren benyttes sammen med Adobe Connect.


Å delta i et møte er veldig enkelt:

  1. Åpne lenke til møterom i nettleseren din, og delta som gjest eller logg på med Feide
  2. Gi Adobe Connect tilgang til mikrofon og webkamera
  3. Kjør en veiviser for lydinnstilling
  4. Last ned Adobe Connect Addin
  5. Alt klart for møte


Innloggingslenke finner du til høyre på denne siden, i tillegg til brukerveiledning for både møtedeltakere og møteverter. Her finner du også en feilsøkingsguide som kan hjelpe dersom det oppstår problemer. Dersom du trenger lokal brukerstøtte, kan du melde inn en sak på http://bs.uib.no.