Skilnad mellom versjonar av «UAWiki:Om»

Frå SAwiki
(Tok bort litt "unødvendig" informasjon ...)
(Ingen skilnad)

Versjonen frå 25. november 2007 kl. 22:21

Dokumentasjon for systemene ved Utdanningsavdelingen

Sidene inneholder dokumentasjon, brukerveiledning, kursinformasjon og informasjon om brukerstøtte for de studieadministrative systemene som UA er systemeier for. Her vil du finne informasjon om Felles studentsystem (FS), Mi side, Timeplanlegging og rombestilling, Rapportering og analyse av studentdata og StudentWeb samt rutiner knyttet til systemene som for eksempel Eksamensarbeid ved UiB.

Du vil finne en oversikt over kurstilbudet vårt og plassering av kurslokalene vi bruker. Du vil også finne videoveiledninger som viser bruken av noen av systemene.

Dersom du synes det er mangler i dokumentasjon eller kurstilbudet kan du si ifra til brukerstøtten for det aktuelle systemet. Vi setter også pris på om du kan hjelpe oss å evaluere kursene våre. Dersom du er superbruker eller tror du kan bidra med noe på sidene kan du ta kontakt her.

Sidene har en krafig søkefunksjon som du finner i menyen til venstre. Du kan også se en oversikt over alle sidene som finnest her, eller se de kategorivis i boksen under.


Nyansatt på UiB?