Skilnad mellom versjonar av «Kurs i Inspera»

Frå SAwiki
Line 1: Line 1:
== Oversikt over arbeidsstuer ==
+
== Arbeidsstuer ==
 +
På arbeidsstuene kan du ta med deg arbeidet og utføre det i kurslokalet. Ansatte fra Inspera brukerstøtte vil være tilstede til å veilede.
 +
 
 +
;Beskrivelse:Arbeidsstuene er tenkt å fungere slik at nye og erfarne brukere kan ta med seg arbeidet sitt til kurslokalet og utføre arbeidet der – med mulighet for å få hjelp og veiledning på stedet av de som til vanlig bemanner Inspera brukerstøtte. I Arbeidsstuen kan man også ta opp andre ting, for eksempel behov for ny funksjonalitet eller få hjelp til å utforske annen funksjonalitet i Inspera.
 +
;Målgruppe:Alle brukere av Inspera
 +
;Anbefalte forkunnskaper:I utgangspunktet ingen - men tanken er at en stiller på arbeidsstuen for å utføre reellt arbeid slik at en kan få hjelp underveis eller fordi en vil prøve ut funksjonalitet i Inspera eller diskutere denne. Det er ikke lagt opp til noen kurs/presentasjon av Inspera på storskjerm.
 +
 
 +
=== Oversikt over arbeidsstuer ===
 
{| class="wikitable sortable"
 
{| class="wikitable sortable"
 
|-
 
|-

Versjonen frå 24. februar 2016 kl. 15:28

Arbeidsstuer

På arbeidsstuene kan du ta med deg arbeidet og utføre det i kurslokalet. Ansatte fra Inspera brukerstøtte vil være tilstede til å veilede.

Beskrivelse
Arbeidsstuene er tenkt å fungere slik at nye og erfarne brukere kan ta med seg arbeidet sitt til kurslokalet og utføre arbeidet der – med mulighet for å få hjelp og veiledning på stedet av de som til vanlig bemanner Inspera brukerstøtte. I Arbeidsstuen kan man også ta opp andre ting, for eksempel behov for ny funksjonalitet eller få hjelp til å utforske annen funksjonalitet i Inspera.
Målgruppe
Alle brukere av Inspera
Anbefalte forkunnskaper
I utgangspunktet ingen - men tanken er at en stiller på arbeidsstuen for å utføre reellt arbeid slik at en kan få hjelp underveis eller fordi en vil prøve ut funksjonalitet i Inspera eller diskutere denne. Det er ikke lagt opp til noen kurs/presentasjon av Inspera på storskjerm.

Oversikt over arbeidsstuer

Tema Dato Sted Påmelding
Arbeidsstue med fokus på sensurmodulen 25.02.16 U.phils Hus rom 315 https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=1878467

Oversikt over kurs