Skilnad mellom versjonar av «Brukerveiledning - Studiekvalitetsbasen»

Frå SAwiki
Line 36: Line 36:
 
Samleoversikten for et studieprogram vil inneholde oversikt over hvor mange emner som har levert egenvurderinger. Her er det  også mulig å ta ut en samlerapport med alle egenvurderinger på gitt program.  
 
Samleoversikten for et studieprogram vil inneholde oversikt over hvor mange emner som har levert egenvurderinger. Her er det  også mulig å ta ut en samlerapport med alle egenvurderinger på gitt program.  
  
[[Fil:Popup.png|600px|Oversikt over innhold på studieprogram]]
+
[[Fil:Popup_sprog.png|600px|Oversikt over innhold på studieprogram]]
  
 
== Innlogging ==  
 
== Innlogging ==  

Versjonen frå 7. april 2020 kl. 12:58

Studiekvalitetsbasen gir tilgang til evalueringer, egenvurderinger, studiekvalitetsmeldinger og andre dokumenter knyttet til utvikling av utdanningene ved UiB. Studiekvalitetsbasen finnes på adressen [http://kvalitetsbasen.app.uib.no].


Studiekvalitetsbasen - skjermbilde


Navigasjon

Nettsidene består av to hoveddeler: et navigasjonspanel og et resultatpanel. Navigasjonspanelet viser antall dokumenter fordelt på organisasjonsenheter og dokumenttyper. Velg årstall, og navigér til fakulteter og institutter ved å klikke på enheter i skjermbildet. Resultatpanelet under oppdateres med informasjon knyttet til valgt organisasjonsenhet og år, fordelt på utdanningsmeldinger, emner, studieprogrammer og annet.

Resultatpanel

Resultatpanelet viser innhold på to måter

  • alle enheter, emner og studieprogram som hører til et gitt sted og årstall
  • de enheter, emner og studieprogram som har innhold lastet opp for gitt sted og årstall

Førstnevnte kulepunkt er standardvisning, mens opplastet innhold vises ved å skru på bryteren "Vis opplastet innhold for valgt år". Funksjonen gjør det mulig å se hvilke studietilbud som er evaluert i løpet av året, og hvor lenge det er siden siste evaluering for aktive studietilbud.

Resultatpanelet er delt i tre kolonner. I de to kolonnene til høyre ("Siste [...]") lenkes det til den siste tilgjengelige dokumentasjonen for en enhet, emne eller studieprogram. Klikk på lenken for å vise siste tilgjengelige dokument direkte.


Samlet oversikt over innhold i basen for organisasjonsenhet, emne eller studieprogram

Klikk på lenkene i den første kolonnen (navn/kode) for tilgang til all informasjon registrert på en gitt enhet (organisasjonsenhet, emne eller program). Oversikt vil vises i et popup-vindu, med lenker til innhold og overordnede/underordnede nivåer for emner og program.

Her er det også mulig å finne emnebeskrivelse og litteraturliste for valgt emne og år. For valgt studieprogram er tilhørende studieplan.

Oversikt over innhold på enkeltemne


Samleoversikten for et studieprogram vil inneholde oversikt over hvor mange emner som har levert egenvurderinger. Her er det også mulig å ta ut en samlerapport med alle egenvurderinger på gitt program.

Oversikt over innhold på studieprogram

Innlogging

Innlogging benyttes av personer som skal legge inn dokumenter i basen. Funksjonen er kun tilgjengelig for ansatte ved UiB.

Opplasting av innhold

For opplasting av innhold til basen, se [brukerveiledning for opplasting av innhold]

Feilmeldinger, kommentarer

Dersom du oppdager feil eller har kommentarer til nettsidene, klikk lenken nederst på websidene. For spørsmål angående innhold, benytt epostadresse i felt til høyre.