Forskjell mellom versjoner av «Søknads- og kontraktsfasen»

Fra matnat
Linje 3: Linje 3:
 
Informasjon om [https://wiki.uib.no/okonomi/index.php/S%C3%B8knad søknadsfasen] og [https://wiki.uib.no/okonomi/index.php/Kontrakt kontraktsfasen] finnes på BOA-wiki.
 
Informasjon om [https://wiki.uib.no/okonomi/index.php/S%C3%B8knad søknadsfasen] og [https://wiki.uib.no/okonomi/index.php/Kontrakt kontraktsfasen] finnes på BOA-wiki.
  
[[Rutine for deling av administrativ prosjektinformasjon]] ble utarbeidet som en del av det administrative utviklingsprosjektet ved fakultetet. <br />''(Rutinen ble presentert i økonomiforum 17. juni 2015, og evt. innspill til justeringer vil bli inkludert etter sommeren. Rutinen gjøres likevel tilgjengelig, og kan tas i bruk allerede nå.)''
+
[[Rutine for deling av administrativ prosjektinformasjon]] og [[skjema for innhenting av informasjon til søknadsbudsjett]] ble utarbeidet som en del av det administrative utviklingsprosjektet ved fakultetet. <br />''(Begge ble presentert i økonomiforum 17. juni 2015, og evt. innspill til justeringer vil bli inkludert etter sommeren. De gjøres likevel tilgjengelig, og kan tas i bruk allerede nå.)''

Revisjonen fra 8. jul. 2015 kl. 13:13

[Tilbake til startside BOA]

Informasjon om søknadsfasen og kontraktsfasen finnes på BOA-wiki.

Rutine for deling av administrativ prosjektinformasjon og skjema for innhenting av informasjon til søknadsbudsjett ble utarbeidet som en del av det administrative utviklingsprosjektet ved fakultetet.
(Begge ble presentert i økonomiforum 17. juni 2015, og evt. innspill til justeringer vil bli inkludert etter sommeren. De gjøres likevel tilgjengelig, og kan tas i bruk allerede nå.)