Kurs

Fra arkiwiki
Revisjon per 7. aug. 2014 kl. 13:13 av Mgu039 (diskusjon | bidrag) (Omdirigerer til Om ePhortekursene)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

Omdirigeringsside

Omdirigering til:


Saksbehandlingskurs i ePhorte

Dokumentsenter 1 holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte. Dokumentsenter 1 holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte og ePhorteopplæringen er delt opp i to 3 timers moduler, modul A og modul B. I tillegg har vi modul C for viderekomne saksbehandlere.


Modul B bygger videre på det som er lært i modul A.


Målet med kurset er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter modul A og B skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling.

Meld deg på via skjemaet påmelding til saksbehandlingskurs i ePhorte.


Kursene vil ha et maks antall på 10 personer, så ikke vent med påmeldingen. Ved mindre enn 5 påmeldte vil kurset ikke bli avholdt og du vil bli tilbudt alternative datoer.