Forskjell mellom versjoner av «Følg opp restanser»

Fra arkiwiki
Linje 18: Linje 18:
 
===Slik følger du opp dine restanser===
 
===Slik følger du opp dine restanser===
  
Saksbehandlere har ansvar for å avskrive mottatte journalposter. For å følge opp, og avskrive mottatte journalposter kan en benytte søket ”mine restanser”.
+
Saksbehandlere har ansvar for å avskrive mottatte journalposter. Du finner restansene dine i [[venstremeny|venstremenyesøket]] "mine restanser"
  
 
For å følge opp dine restanser kan du gjøre følgende
 
For å følge opp dine restanser kan du gjøre følgende

Revisjonen fra 20. mar. 2009 kl. 07:47

Hva menes med restanse

Restanser viser journalposter (brev og notater)  som ikke er behandlet.  Det er viktig at restansene blir avskrevet ved at brevene blir besvart eller tatt til etterreting dersom du ikke skal besvare dem.  Det er også nødvendig for at sakene skal kunne avsluttes i ePhorte.

Du får kun restanse på inngående brev og på interne N-notater. Du kan da besvare det inngående brevet med et utgående brev, eller N-notatet med enten et nytt N- Notat (som du forventer at den interne mottakeren skal gi deg tilbakemelding på) eller med et internt X-notat, som da altså ikke gir restanse.

Merk deg personer som henvender seg til institutsjonen i følge god saksbehandlingsskikk og forvaltningsloven bør ha svar i løpet av tre uker, eller informasjon om når de kan forvente svar.

Slik finner du dine restanser

Søket heter mine restanser, og henter frem alle restanser hvor du er registrert som saksbehandler.

Slik følger du opp dine restanser

Saksbehandlere har ansvar for å avskrive mottatte journalposter. Du finner restansene dine i venstremenyesøket "mine restanser"

For å følge opp dine restanser kan du gjøre følgende

Direkte avskrivning av journalpost

Svare med en ny journalpost