Forskjell mellom versjoner av «Følg opp restanser»

Fra arkiwiki
Linje 18: Linje 18:
 
Restansene fjerner du ved å gå fram på følgende måte:
 
Restansene fjerner du ved å gå fram på følgende måte:
  
*Klikk på [[Bilde:journalpostikon.JPG|journalpostikonet]] og velg 'besvar/avskriv' og velg avskrivingsmåte fra menyen som da vises.
+
*Klikk på journalpostikonet for journalposten du vil avskrive [[Bilde:journalpostikon.JPG]] og velg 'besvar/avskriv' og velg avskrivingsmåte fra menyen som da vises.
  
  

Revisjonen fra 20. mar. 2009 kl. 09:13

Hva menes med restanse

Restanser viser journalposter (brev og notater)  som ikke er behandlet.  Det er viktig at restansene blir avskrevet ved at brevene blir besvart eller tatt til etterreting dersom du ikke skal besvare dem.  Det er også nødvendig for at sakene skal kunne avsluttes i ePhorte.

Du får kun restanse på inngående brev og på interne N-notater. Du kan da besvare det inngående brevet med et utgående brev, eller N-notatet med enten et nytt N- Notat (som du forventer at den interne mottakeren skal gi deg tilbakemelding på) eller med et internt X-notat, som da altså ikke gir restanse.

Slik finner du dine restanser

Du finner restansene dine i venstremenyesøket "mine restanser"

Slik følger du opp dine restanser

Restansene fjerner du ved å gå fram på følgende måte:

  • Klikk på journalpostikonet for journalposten du vil avskrive Journalpostikon.JPG og velg 'besvar/avskriv' og velg avskrivingsmåte fra menyen som da vises.