Denne wikien er nå oppgradert. Om noe ikke fungerer ta kontakt med Helge: helge.opedal@uib.no

Enkel godkjenning for leder

Fra arkiwiki
Revisjon per 17. mar. 2009 kl. 16:15 av St03052 (diskusjon | bidrag)

Enkel godkjenning for leder brukes når det kun er en leder som skal godkjenne dokumentet.


Leder finner dokumenter som er sendt til godkjenning under "Godkjenning av journalposter" i sitt Ledersøk, i Venstremeny.

Enkelgodkjenning.jpg


Dokumentet åpnes for lesing på vanlig måte. Dersom leder ikke skal endre på dokumentet men ønsker å godkjenne det slik det står klikker en på Journapostikonet Journalpostikon.JPG og velger "Godkjenn/Returner" fra nedfallsmenyen, klikk så lagre.

Godkjennreturnermeny.JPG


Dokumentet er nå godkjent og finnes igjen under "Journalposter jeg har godkjent" i ledersøket. Her finnes de siste 14 dagers godkjente dokumenter.


Tilføyelser og endringer

Endringer i dokumentteksten gjøres via "Rediger teksdokument" i nedfallsmenyen, i "Godkjenning av journalposter" søkebildet. Velg "Spor endringer" når tekstdokumentet åpnes, for slik å merke tekstendringene med en annen farge. Dokumentet lagres på vanlig måte.

Avslutt med å sette dokumentet i status "R - Reservert" - slik at saksbehandler kan oppdatere dokumentet med de siste endringene. Saksbehandler setter dokumentet til status "G - Til godkjenning" når endringene er gjort og leder godkjenner via "Godkjenn/Returner".