Denne wikien er nå oppgradert. Om noe ikke fungerer ta kontakt med Helge: helge.opedal@uib.no

Om ePhortekursene

Fra arkiwiki

Saksbehandlingskurs i ePhorte

Les mer om:


Seksjon for dokumentasjonsforvaltning holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte. Det er satt av tre timer til Modul A og Modul B. For modul Modul C er det satt av to.

Modul A er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i Modul A. Modul C er for viderekomne saksbehandlere.

Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter modul A og modul B skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling.

Modul C er rettet mot viderekomne saksbehandlere i ePhorte som er godt kjent med sine arbeidsoppgaver. Målet med kurset er mer effektiv bruk av ePhorte og de funksjoner som er tilgjengelig, altså smarte måter å jobbe på i systemet.

Vi fortsetter med å holde kurs via Zoom. Det kreves ingen forhåndspåmelding. Lenke til kurs finnes i UiB-kalenderen (https://www.uib.no/kalender). Kursene i modul A og C går fra 09:00 til 12:00, modul C slutter 11:00. Kursdatoene finner du nedenfor.

Er det en stund til neste kurs, og du har behov for å komme raskt i gang med ePhorte, anbefaler vi at du tar en kikk på vårt e-læringskurs.


Kursdatoer for høsten er foreløpig som følger (flere datoer legges ut senere):

Modul A
torsdag 1. september


Modul B
torsdag 15. september


Modul C
torsdag 22. september